Technisch personeel

Je hebt een elektrotechnisch installatiebedrijf en je krijgt meer en meer opdrachten vanuit de evenementenbranche. Muziek en geluid hebben je altijd al geboeid en je hebt er logischerwijze je werk van gemaakt. Tijdelijke stroomvoorziening, feestverlichting en aggregaten zijn kernbegrippen voor jou. Maar je bedrijf groeit snel, heel erg snel. En technisch personeel is moeilijk te vinden. Zijn er misschien te weinig technische scholen in Nederland? Of is de jeugd niet voldoende gemotiveerd om een technische opleiding te volgen?  

Een prachtig vak  

Een mooi ambacht. Werken in de techniek. Wat is er nou leuker dan lekker buiten tijdens de voorbereidingen van een groot festival de stroomvoorziening en het licht en geluid in orde te brengen? Bij de soundcheck van jouw favoriete popgroep voor het podium te staan? Om te luisteren naar het geluid? Om te horen of er geen storingen zijn of nadelige ruis waar te nemen is. Hoe fantastisch is dat? Ik zou mij geen leuker beroep kunnen voorstellen. Als je op school en de vervolgopleiding de juiste kennis hebt opgedaan, kun je deze vervolgens bij een van de paar duizend installatiebedrijven in Nederland in praktijk gaan brengen. Je kunt er aan mee helpen dat vele mensen het lekker warm hebben thuis, naar prachtige muziek kunnen luisteren buiten en binnen en lekker lang onder de douche kunnen staan.  

Lekker werken  

Je kunt dus heerlijk werken in de technische sector. Technisch personeel is immers overal nodig. Een fruitkweker in de Betuwe heeft technisch personeel nodig voor automatische pluk en het onderhoud van de sorteermachines. Het bouwbedrijf heeft techneuten nodig voor het aanleggen van gas-, water- en electrainstallaties en leidingwerk. Elke woning en elk bedrijf, elk kantoor, ziekenhuis, verzorgingstehuis en tandartsenpraktijk heeft stroom nodig. Wie legt dat aan? Dat kun jij gaan doen als gekwalificeerd en vakbekwaam persoon. Banen in overvloed!  

Stroomuitval  

Als de stroom uitvalt kan een hele straat of zelfs een hele wijk zonder electra komen te zitten. Soms kan het uren duren. Kan best gezellig zijn, met theelichtjes en romantisch kaarslicht, maar koud wordt het wel. De verwarming zal het namelijk ook niet meer doen. Heerlijk toch als jij dat kunt fiksen. Dat alles weer lekker warm in de woningen wordt en dat de koelinstallaties bij de groenteboer en de slager weer gaan werken door jouw ingrijpen.  

Technisch personeel gezocht

Schrijf jezelf in bij een van de vele banenbureaus zoals Interselektie Technisch Uitzendbureau die gespecialiseerd zijn in het zoeken, vinden en aanbieden van technisch personeel. Laat jezelf zien en zorg ervoor dat je die leuke baan krijgt! Het is fantastisch werken in de techniek!


Delen